تلاجن

«...روزهای کوتاه عمر را با شکیبایی می‌گذرانند...»

۵ مطلب در خرداد ۱۴۰۴ ثبت شده است.

کارهایی که می‌تونیم انجام بدیم:

يكشنبه, ۲۶ خرداد ۱۴۰۴، ۰۶:۱۳ ب.ظ
نویسنده : مهتاب
۱. مدام اخبار رو پیگیری نکنیم.

۲. مطلقا اطلاعات غیرموثق رو به اشتراک نذاریم و تا‌حدامکان از به اشتراک گذاریشون توسط بقیه هم جلوگیری کنیم.

۳. اگر امکانش رو داریم به مکان‌های امن‌تر بریم.

۴. مرتب دعا کنیم. دعای چهاردهم صحیفهٔ سجادیه، سورهٔ فتح، دعای توسل و دعای جوشن صغیر توصیه شدن.

۵. اگر برامون ممکنه به صورت هفتگی یا ماهانه مبلغی رو به حساب جبههٔ مقاومت واریز کنیم. هم تو سایت رهبری این امکان هست، هم گروه‌های موثق دیگه‌ای وجود دارن.

۶. فراموش نکنیم آدم‌های جبههٔ مقابل هم دارن رنج‌های مختلفی رو تجربه می‌کنن. با این تفاوت که ما به رحمت و مغفرت پروردگار عالم امیدواریم و با هر خط‌کشی، عملکرد ما به حق و حقیقت نزدیک‌تره. 

۷. فراموش نکنیم اگر زندگی این دنیا یک زندگی جاودان سراسر خوشی هم بود باز رنج و حتی مرگ شرافتمندانه ارزش خودش رو داشت. چه برسه به وضع فعلی.

۸. تخلفات جایگاه‌های سوخت‌رسانی یا جاهای دیگه رو حتما گزارش بدیم تا کار برای ماهی‌گیری از آب گل‌آلود سخت بشه. [تخلفات جایگاه‌های سوخت‌رسانی رو می‌شه به ۰۹۶۲۷ گزارش کرد.]

۹. «الا بذکر الله تطمئن القلوب». ذکر بگیم. استغفار، لاحول و صلوات جزء توصیه‌شده‌هان.

۱۰. تا جایی که ممکن و مقدوره جریان عادی زندگی رو حفظ کنیم.

۱۱. موارد مشکوک دوروبرمون رو به شماره‌های ۱۱۳، ۱۱۴، ۱۱۶، ۱۵۳۵ یا ۱۶۳۶ گزارش بدیم. جزئیات این موارد مشکوک تو اطلاعیهٔ سایت‌های خبررسانی هست.

۱۲. تا حدامکان در مورد اخبار جنگ صحبت نکنیم. نه تو خونه با اعضای خانواده، نه تو محل کار با همکارا. تحمل خود واقعیت معمولا همیشه راحت‌تره تا پیگیری مداوم و از دورش. با این پیگیری مداوم عملا به اندازهٔ رنج‌های همه رنج می‌کشیم. در صورتی که واقعا نیازی نیست. رنج هرکسی برای خودش بسه. [واضحه که هیچ منافاتی با همدلی نداره. شما جزئیات رو بدونی یا نه، به‌هرحال دعا و کمک مالی در حد توان و... رو داری انجام می‌دی]

* موتور جست‌وجوی ایرانی برای موارد ضروری در زمان داخلی بودن اینترنت:
 zarebin.ir
gerdoo.me

+ شما هم اضافه کنید اگر دوست داشتید :)

یادآوری مناسبتی (اول و بیش‌تر به خودم)

جمعه, ۲۴ خرداد ۱۴۰۴، ۰۹:۴۶ ق.ظ
نویسنده : مهتاب
مهم‌ترین قانون‌های بازی این دوتان:

یک: «هر»کدوم از ما «هر»کاری انجام بدیم و «هر» تصمیمی بگیریم نهایتا ارادهٔ الهی محقق می‌شه. تمام تصمیم‌های ما به هر شکل، به یک نهایت ختم می‌شن و اون تحقق خواست خداست. قدرت اختیار ما فقط برای ظهور و بروز استعدادها و درونیات خودمون و محل امتحان آدم‌هاست. فلذا، باید خیلی مراقب باشیم اختیار برامون توهم تاثیرگذاری ایجاد نکنه. ما هیچی نیستیم.

دو: همه‌چیز (جز ذات مقدس او)، محدود و موقته.
بسیار بسیار محدود و موقت.


+ تالمات ناشی از شروع مرحلهٔ جدید تقابل ایران و رژیم صهیونیستی رو تسلیت می‌گم. به امید پیروزی هرچه سریع‌تر و نهایی حق علیه باطل در تمامی میدان‌ها.

به پناه آمده‌ایم...

پنجشنبه, ۱۶ خرداد ۱۴۰۴، ۰۶:۱۶ ب.ظ
نویسنده : مهتاب
یه بار چندوقت پیش شروع کردم به ثبت تعداد کارهای اشتباهم در طول روز. کارهایی که عمدی یا سهوی، کوچیک یا بزرگ، اما به‌وضوح در تعارض با خواسته‌ها و دستورات حضرت باری تعالی بودن. قصدم این بود به‌ازای هرکدومشون دو رکعت نماز بخونم و طلب استغفار کنم. منتها بعد یه مدت نسبتا کوتاه، انقدر تعدادشون زیاد شد که واقعا مستأصل شدم و خدا رو شکر کردم که در دین ما موقعیت‌های مختلفی هست که حضرت پروردگار به یه بهونه‌ای با حداقل توجه و تضرع، بسیاری از خطاها رو یک‌جا می‌بخشن و عفو می‌کنن. چون اگر بنا بود شرط بخشش اون‌ها استغفار و تضرع تک‌به‌تک به‌ازای هرکدوم باشه، فکر کنم خیلی‌هامون کلا از دین خارج می‌شدیم😅 این ماجرا به‌حدی تاثیر عمیقی روی من گذاشت که بخشیدن آدم‌های دیگه رو هم برام خیلی راحت‌تر کرد. من کلا و در مجموع آدم کینه‌ای‌ای نیستم که زود از آدم‌ها دلخور بشم؛ ولی وقتی برام تموم بشن دیگه تقریبا نمی‌تونم ببخشمشون. منتها دیدم اگر نتونم راحت ببخشم، احتمالا راحت هم بخشیده نمی‌شم. و اگر می‌تونم از خطاهای خودم چشم‌پوشی کنم و توقع مغفرت داشته باشم، باید بتونم از خطاهای بقیه هم بگذرم. خلاصه‌ش این که امروز یکی از اون روزهاست که می‌شه گونی‌گونی سنگینی و خبط و خطا رو برد تحویل داد و سبک و راحت برگشت. تا جایی که می‌تونیم از دستش ندیم🙌



+ تکلیف حق‌الناس معلومه که مراحل مضاعف جدا داره. ضمن این که درستش اینه طلب مغفرت با نیت جدی برای جبران و اصلاح باشه که همگی استادید و می‌دونید خودتون. جهت تکمیل بحث فقط گفتم اشاره کنم.

+ من رو هم دعا کنید اگه یادتون موند🤲

وی پس از مدت‌ها رفته نونوایی

چهارشنبه, ۱۵ خرداد ۱۴۰۴، ۱۰:۰۷ ق.ظ
نویسنده : مهتاب
ایرانی جماعت چرا تلاش نمی‌کنه کارها رو راحت‌تر کنه برای خودش؟ به جای این که شونصد ساعت تو صف وایستیم یه دستگاه نوبت‌دهی می‌ذاریم بیرون نونوایی که هرکس نوع و تعداد نون‌ها رو سفارش بده، کارت بکشه، رسید بگیره و وقتی آماده شد اعلام بشه. بعدم اون اطراف تا جایی که ممکن بود نیمکت ‌و میز و صندلی می‌چینیم با نوشیدنی‌های ساده از ملت پذیرایی می‌کنیم تا نوبتشون بشه (حالا چون شمایی نوشیدنی هم نمی‌خواد). ساختار تنور رو هم به‌روز‌رسانی می‌کنیم تا زودتر نون آماده بشه و مشتری‌های بیش‌تری داشته باشیم. محیط داخل رو هم برای نونواها بهینه‌سازی می‌کنیم انقدر عرق نریزن و اذیت نشن. با یکم خلاقیت و قر و فر اضافه (مثلا نونوایی‌ای بزنی که همهٔ مدل‌های نون‌های سنتی رو یه‌جا پخت کنه) این مدل رو می‌شه صادر هم کرد حتی.

نظر خیلی نامحبوب ۶

چهارشنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۴، ۰۷:۴۷ ب.ظ
نویسنده : مهتاب
شوق و ذوق زیاد و شدید برخی آدم‌ها به زیارت‌های متعدد و مکرر مزار ائمه یا یک‌سری مستحبات دیگر، روشی ناخودآگاه برای تسکین عذاب وجدان ناشی از عمل نکردن به بعضی واجبات یا راهی برای فرار کردن از وظیفهٔ جهاد در راه خدا است (با همهٔ گستردگی و انعطاف و تنوع زمینه‌ای این واژه). چه بسا خود شیطان مشوق این زیارت‌ها باشد.