تلاجن

تو را من چشم در راهم...

مرحمت فرموده ما را مس کنید خب

چهارشنبه, ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۰۵:۵۱ ب.ظ
نویسنده : مهتاب

یه صفحهٔ اینستاگرامی هست که چند وقت پیش بهش یه کالایی رو سفارش دادم و قرار بود نهایتا ظرف یه ماه ارسال بشه. ارسال نشده و پیگیری کردم و با یه لحن طلبکار سربالا جواب گرفتم و ایضا یه پیام منت‌آمیزی که «همین هفته ارسال می‌شه» و یه طوری که یعنی داریم لطف می‌کنیم و اینا. بعد دقیقا مسئول همین صفحه یک‌سره در حال گذاشتن استوری‌های مختلف تبلیغاتی، تشکر از صبوری مخاطبین احمقی که ما باشیم، تبریک اعیاد و تسلیت شهادت و جمع کردن پول برای قربانی و خیریه و این‌طور چیزاست. حقیقتا دلم می‌خواست یه پیام می‌دادم می‌گفتم به جای این کارا به قولی که به مردم می‌دی عمل کن و این وقت و انرژی استوری گذاشتن رو بذار واسه انجام کارشون یا حداقل خجالت بکش و با این وضع بدقولی‌ت هی دری وری نگو؛ که البته هیچ‌کدوم رو نگفتم، چون تجربه ثابت کرده آخرش اونی که بدهکار می‌شه منم. الغرض، اگر خانم یا آقای جمهوری اسلامی هم به جای این همه تاکید زبانی روی مبانی و اصول و ارزش‌های موردنظرش، کار مردم رو راه بندازه، حالشون رو بپرسه و به سوالاتشون جوابی بده که سربالا نباشه، چه بسا خود اون مبانی و اصول به شکل طبیعی تو قلب مردم جا بگیرن و نیاز به این میزان هزینه‌زایی هم نباشه. چه بسا.




+ الحمدلله که در سراسر این مملکت یه خانم نبود که شایستگی مدیریت یه وزارت‌خونه رو داشته باشه. کاش این دستگاه‌های مختلفی که واسه دههٔ فجر و روز جمهوری اسلامی و روز زن و دختر و... گزارش‌کار رد می‌کنن، اینم جزء دستاوردهای انقلاب در جهت کرامت‌بخشی به خانم‌ها رد کنن^_^ [البته طبیعتاً با اون دستی که رو دکمهٔ ارسال پیامک کشف حجاب نیست]

متاسفانه بعضی از آقایونی هم که معرفی شدن، شایسته وزیری اون وزارتخونه نیستن و البته این نظر منه!

 

"این نظر من است" یا این نظر مورد قبول من است" یه تبصره متداولی است در مباحثه های علوم انسانی و اجتماعی به این معنا که من حواسم هست که این حرف من یا این حرفی که من در حال حاضر قبول دارم و با استناد به اون دارم حرف می زنم، وحی منزل نیست و قابل مباحثه است. جمع دو عدد در ریاضی هم نیست که فقط یه جواب داشته باشه و لا غیر. چند وقت پیش جایی گفته بودم به نظر من... صاحب وبلاگ اینطور که من احساس کردم خیلی خشمگین شده بود و نوشته بود "کی گفته که من باید نظر شما رو قبول کنم و ..." حالا خواستم تاکید کنم این به نظر من رو از اون منظر ببینید که این صرفا نظر فعلی منه :) 

دوره‌زمونهٔ بدی شده. آدما (از جمله خودم متاسفانه) زود عصبانی می‌شن کلا. ممنون از توضیحاتتون، حله :) من البته در مورد وزرای پیشنهادی تحقیقاتی نکردم و نظری ندارم، ولی اگر هم داشتم بازم مشکلی نبود که کسی نظر مخالف داشته باشه :)

چرا حتما باید وزیر زن هم داشته باشیم؟ 🤔

مشکل اینه که خانوما کلا تو محاسبات نادیده گرفته می‌شن و الا اگر بنا بر شایسته‌سالاری بود مسلما خانم‌هایی هستن که مناسب تصدی این مسئولیت باشن. ولی عمدتا وقتی به خانم‌ها می‌رسن، توقع دارن یه اعجوبهٔ دهر وجود داشته باشه تا انتخابش کنن، انگار که زن بودن یه عیب و ایراد بزرگه خودش که فقط با خیلی عالی و فوق‌العاده بودن می‌شه تا حدی جبرانش کرد، در صورتی که برای پیدا کردن آقایون، صلاحیت‌های خیلی کم‌تر هم کافیه.


و لازمه داشته باشیم که اثبات کنیم ما مسیر ترقی زن رو باز گذاشتیم و فقط با ابتذالش مشکل داریم. وقتی دو طرف مسیر رو ببندیم، آدما به محدودیت‌های اون طرف مسیر هم بی‌اعتنا می‌شن. نقطهٔ مقابل ما غربه که هر دو طرف رو باز گذاشته. هم نهایت ابتذال براش عادیه، هم بالاترین سطوح مدیریتی. حالت درست ولی اون‌جاست که راه ابتذال بسته باشه و راه به فعل رسوندن استعدادهای معقول مشروع، تا بالاترین سطح، باز.

این جمله که زن‌ها در محاسبات کلا نادیده گرفته میشن درست نیست، ما کلی مدیر میانی و نماینده مجلس خانم داریم.

ولی در کل اسلام و فرهنگ ما مسئولیت‌های رهبری و مدیریتی رو دست مرد میده. مثل امام جماعت و امام جمعه و مرجع تقلید و قاضی و...

شاید شما خیلی مواجهه نداشتید، ولی من زیاد دیدم اتفاقا.

امام جماعت و جمعه که به نظرم مسئولیت رهبری ندارن. مرجع تقلید هم دقیقا یکی از ایراداتی که من به وضع فعلی دارم، اجازهٔ اجتهاد نداشتن خانم‌هاست که مخصوصا تو مسائل زنان، واقعه فاجعه‌آفرینه. عمدهٔ مسائل خانم‌ها رو آقایون نمی‌تونن درست تحلیل کنن و ما حداقل در حد مسائل زنان، نیاز به فقیه خانم داریم. حضرت آقا هم چنین چیزی رو مطرح کردن قبلا. اگر رو تگ مسائل زنان این وبلاگ کلیک کنید، پستش رو می‌بینید. قاضی هم که همین الان هم قاضی خانم داریم، منتها تو مسائل حقوقی و خود قاضی هم باز نقش رهبری نداره. ضمن این که اگر ما مدیریت زنان رو در مدیران میانی پذیرفتیم، پس عملا یعنی مشکلی وجود نداره برای مدیریتشون.

من از اسلام چنین برداشتی ندارم حقیقتا، فرهنگ ما هم اگر ایراد داره باید اصلاح بشه و مبنای تصمیم‌گیری نیست.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی