تلاجن

تو را من چشم در راهم...

البته سطح دغدغه اگر ناشی از حب نفس نباشه، من رو خوشحال می‌کنه در مجموع

چهارشنبه, ۱۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۱ ق.ظ
نویسنده : مهتاب

می‌فهمم بین صالح مقبول و اصلح کم‌تر مقبول درگیر باشید (البته حق نمی‌دم بهتون. درستش این بود از این مرحله رد شده باشید بعد این همه وقت، ولی حالا) چیزی که نمی‌فهمم اینه که چطور به این نتیجه می‌رسید آقای جلیلی الان اصلحه؟ به نظر من که نیست و اصلا دعوا این مدلی نیست که می‌گن. به‌وضوح آقای رییسی برای ریاست‌جمهوری مناسب‌تره. صرف برنامه داشتن هم که این همه روش تاکید می‌شه، دلیل چیزی نیست. آقای جلیلی می‌تونه یه استراتژیست یا برنامه‌ریز خوب باشه، ولی شخصیت اجرایی و کاریزماتیک نداره و به نظرم «اینو همه می‌دونن» :)




پ.ن: برای آقای رییسی هم البته همزمان با رای دادن دعا می‌کنم توانایی استفاده از زبان بدن و هوش کلامی‌شون افزایش پیدا کنه.

قصدم از این کامنت نه موافقت با انتخابته نه مخالفت، فقط می‌خوام یه سوال پایه‌ای‌تر بپرسم چون یه کم گیج شدم این روزا: معیار صالح بودن چیه که بعد بفهمیم یکی اصلحه؟ باز اینو یه کم می‌فهمم، ولی منظور از مقبول چیه؟ مقبول از نظر کی؟ یه کم برام بازش می‌کنی لطفا؟

والا معیار صالح بودن برای آدما فرق می‌کنه. برای من ادب و متانت و سابقهٔ پاک‌دستی و کار اجرایی قابل‌قبول و تقوا و تدین مهمه. در عین حال یک سری ویژگی‌های شخصیتی مثل توانایی ارتباط برقرار کردن با عموم مردم و جامعه هم مهمه. حالا ممکنه فرد دیگه‌ای معیارهای دیگه‌ای داشته باشه و بر اون اساس صالح و اصلح رو تشخیص بده. مقبول از نظر مردم. الان تو همهٔ نظرسنجی‌ها آقای رییسی با اختلاف از آقای جلیلی جلوئه. آقای جلیلی هم خلاف حرفی که بعضیا می‌زنن، کاملا بین مردم شناخته‌شده است و مقبول نبودنش به خاطر ناشناس بودنش نیست، به خاطر ویژگی‌های شخصیتی و مهارت‌های ارتباطی خودشونه که برای ارتباط با عموم مردم مناسب و کافی نیست. ضمن این که البته اینا هیچ‌کدوم منافی تقوا و تلاششون نیست. منتها صرف تقوا، ساده‌زیستی و برنامه داشتن از نظر من برای ریاست‌جمهوری کافی نیست. 

از اونجا که هیچ رسانه مستقلی در ایران وجود نداره، منبع قابل اطمینانی هم در مورد حضرات وجود نداره و حتی حرف دشمن‌ها هم در این زمینه نمی‌توان و نباید استناد کرد.

لاکن اینکه به نتیجه برسم که فلان  شخص مثلا اصلح هست ، بعید می‌دونم به نتیجه ای برسم.

یه بار سر کلاس آموزشی بودیم که یک شخص مامم داشت از سیستم انتقاد می‌کرد. یه فرزند شهیدی بین همکاران بود گفت که شما خودتان چند سال در راس کار بودین و نمی‌تونید از سیستم انتقاد کنید.

الان هم بحث همینه، جوری کاندیداها صحبت می‌کنن که انگار بیگانگان این چند سال بر این آب و خاک حکومت کردن نه آنها.🙄🙄🤦🤦

نظر شخصی منه، تمام کاندیداهایی که قدرت و ثروت دستشون بوده و هست فاسدن.یا اگه هم نبودن ولی دیدن و کاری نکردن باز هم فاسدن.

کلا هیچ رسانهٔ مستقلی در دنیا وجود نداره. رسانه اصولا نمی‌تونه کاملا مستقل باشه، نهایتا بتونه منصف باشه.

بله، منم فکر می‌کنم انتقادات بعضا طوری بیان می‌شه که شبیه فانتزی به نظر می‌رسه. مخصوصا جناح منتقد دولت، یه جاهایی دیگه خیلی زیاده‌روی کرده تو این سال‌ها و متوجه نیست این فضایی که می‌سازه بعدا مثل بومرنگ به خودش برمی‌گرده.

در مورد دو خط آخر هم قطعا و مسلما مخالفم :)

سلام

این مطلبتون یکی از بهترین مطالب این وبلاگ بوده...

چون رسما و علنا از یک کاندیدایی که چند روز بعد در جایگاه پاسخگویی قرار میگیره دفاع کردید...

 

این کار، یک کار سخت هست... اما انجامش دادید و از این جهت منم خوشحالم...

یه سوال:

شخصیت کاریزماتیک در ادبیات دینی به چه معنا میشه؟

مثلا در ادبیات عمومی میگن هیتلر یا گاندی یا خیلی شخصیت های مطرح دنیا کاریزماتیک بودن...

یعنی خوب بودن یا بد بودن برای کاریزما داشتن خیلی مطرح نیست...

 

در نگاه دینی کاریزما داشتن یعنی چی؟

من قبل از ثبت نامها دوستان و شهروندانی اطرافم بودن که قصد رای دادن نداشتن مثل خیلی ها...

خیلی ریز و زیر پوستی بحث رو باهاشون شروع میکردم...

اون موقع هم احتمال نمیدادم آقای رئیسی بیان و آقای جلیلی رو به عنوان کسی که دغدغه نظام و مردم و اسلام رو دارن مطرح میکردم...

بعد از ثبت نامها دیگه سکوت کردم...

اما امروز تمام اون بچه ها با هیجان خیلی زیادی مشتاق هستن جلیلی رئیس جمهور بشه... این اشتیاق مفرطشون هم در مناظره ها و برنامه های تبلیغاتی تلوزیونی و اینستا  و مجازی که دنبال کردن بدست اومده...

 

و وقتی از اقبالشون به جلیلی برای انتخابات میگن... با سکوت من مواجه میشن و نهایتا اینکه از من جمله "عجله نکنین در تصمیم گیری" رو میشنون...

 

وقتی میبینن من اینجوری حرف میزنم... میگن ما از نحوه ارائه برنامه دادن آقای رئیسی چه در مناظره و چه در برنامه های دیگه شون راضی نیستیم...

 

و من به شوخی بهشون میگم: نرید بین جلیلی و رئیسی ذو قطبی درست کنیدااا...

این دو نفر یک فکر هستن توی دو قالب متفاوت...

 

اولویت اول برای انتخاب اصلح صرفا برنامه دقیق داشتن نیست...

اولویت اول حتی قدرت سخنگویی نیست...

اولویت اول قدرت مدیریت و اراده واقعی داشتن هست...

توی این تحقیق کنید ببینید جلیلی اصلحه یا رئیسی...

 

این که میفرمائید آقای رئیسی به وضوح برای ریاست جمهوری اصلحه... برای من این وضوح وجود نداره...

 

روی یه مسئله دارم فکر میکنم...

مولفه های موثر در مسئله مدیریت...

اگر قرار هست رای همین 8_10 نفر اطرافم رو از جلیلی به رئیسی تغییر بدم باید دلیل محکم و روشن داشته باشم براشون...

 

چون خیلی از چیزهایی که شما در مورد دکتر جلیلی نمیدونید... من میدونم...

بیش از 8 سال هست که ایشون رو از طرق مختلف رصد میکنم...

و معتقدم یک دهم از محاسن ایشون هم در برنامه های تبلیغاتی نمود پیدا نکرده...

 

مثلا یکی از مسائلی که موجب میشه امتیاز بیشتری به رئیسی بدم، حسادت و کینه ای هست که در سیاسیون نسبت به جلیلی میبینم...

حتی در جبهه پایداری نسبت به ایشون حسادت وجود داره...

و این حسادت های زیاد موجب میشه به عنوان رئیس جمهور وقتی زیادی ازشون گرفته بشه بابت دشمنی های جناحی و حزبی و سیاسی...

 

اما آقای رئیسی  هر چند بر همین طریق هستن اما لطفی که خدا به ایشون داشته و البته نوع عملکردشون هم موثر بوده... فعلا کینه ها نسبت به ایشون کمتره...

تاکید میکنم :فعلا...

 

اینکه به امثال ما حق نمیدید که هنوز به اصلح نرسیده باشیم... منطقی نیست هااا

شما کمکمون کنید که به اصلح برسیم

سلام. ممنون از محبتتون. البته از آقای رییسی که من تو بخش روزمره‌های وبلاگم دو بار نوشته بودم که انتخابم هستن و صرفا تو بخش اصلی وبلاگ دفعهٔ اوله. در باب این که ایشون در معرض پاسخ‌گویی قرار می‌گیرن، بله، کاملا قابل‌پیش‌بینی و انتظاره که در صورت انتخاب شدنشون سیلی از تهمت‌ها و راست‌های اغراق‌شده و آمیخته با دروغ و دروغ‌های گل‌درشت به سمتشون سرازیر بشه؛ منتها حمایت من یا هر فرد دیگه‌ای به نظرم حمایت شجاعانه‌ای نیست. یه دودوتای ساده است. من از هیچ مسئولی نه توقع و نه انتظار ندارم معصوم باشه، همهٔ ما ممکن‌الخطا هستیم و مسئولین بیش‌تر حتی. بنابراین من نگران خطاهای احتمالی ایشون نیستم، اتفاقی که قطعا می‌افته (و هرکسی هم بیاد می‌افته)، امیدم اینه با حضورشون به تحقق عدالت نزدیک‌تر بشیم و این باعث دلگرمی مردم و حل مشکلاتشون باشه.

در باب حق ندادن هم، من جسارت نکردم. گفتم حق نمی‌دم بعد از اون همه اتفاقات تو انتخابات گذشته و بحث‌های مفصلی که سر اصلح و صالح مقبول شده، همچنان گیر ما رو این قضیه باشه. و الا در مورد انتخاب آقای جلیلی به عنوان اصلح، حق می‌دم به آدما (با توجه به چیزهایی که از ایشون تو این مدت دیدن) ولی نمی‌فهمم چرا باید به این نتیجه برسن. در واقع می‌فهمم چه دلایلی باعث این نتیجه‌گیری شده اما نمی‌تونم دقیقا درک کنم چرا خروجی اون دلایل این نتیجه شده.

ببینید کاری که من طی سال‌های گذشتهٔ زندگیم سعی کردم انجام بدم، این بوده که یه بار از طرف خودم فکر کنم، یه بار از طرف آدمی با تفاوت‌های زیاد نسبت به خودم. یه بار خودم رو به عنوان یه آدم مذهبی قانع کنم، یه بار به عنوان یه آدم لامذهب. یه بار از دریچهٔ چشم دغدغه‌های یک اصول‌گرا ماجرا رو ببینم، یه بار با نگرانی‌های یه اصلاح‌طلب شرایط رو بررسی کنم و مجموعهٔ این افکار من رو به این نتیجه رسونده که اغلب گروه‌های اجتماعی، فقط یا در اغلب مواقع به همفکرهای خودشون توجه می‌کنن.

اگر بخوام فقط به همفکرهای خودم توجه نکنم، پس باید بپذیرم شخصیتی می‌تونه اجماع‌ساز باشه که برآمده و مرتبط با یکی از طیف‌های رادیکال دوطرف ماجرا نباشه. ولو خودش خیلی هم آدم خوب و مناسبی باشه، منتها جامعهٔ ایرانی خیلی متکثرتر از اونه که فردی مثل آقای جلیلی بتونه رییس‌جمهورش باشه. حالا ممکنه بفرمایید این جامعه قبلا آقای احمدی‌نژاد رو تجربه کرده، ولی آقای احمدی‌نژاد از اساس با آقای جلیلی متفاوته و همون زمان هم متفاوت بود. یه تفاوت خیلی مهم و تاثیرگذار، هوش کلامی بالای آقای احمدی‌نژاد بود و قدرت پاسخ‌گویی‌شون در لحظه، استفاده از زبان بدن، تن و لحن صدای متفاوت که آقای جلیلی فاقد همهٔ این‌ها هستن.

من معتقدم یه ویژگی مهم برای رییس‌جمهور (که مختص همین جایگاه هم هست. یعنی الان مثلا برای نمایندهٔ مجلس بودن یا رییس قوهٔ قضائیه بودن انقدر مهم نیست) توانایی ارتباط گرفتن با عموم مردمه. این ملاک برای من همون‌قدر مهمه که مثلا تقوا و تدینش. که کار اجراییش. که پاک‌دستیش، و اگر این رو نداشته باشه، انگار یکی از اون قبلی‌ها رو نداره. منظورم از کاریزما اینه. 

آقای جلیلی به نظر من برای مشاور دولت بودن مناسبن ولی برای رییس‌جمهور بودن یا حتی برای معاون‌اولی خیر. این‌ها البته اشکال ایشون نیست. قرار نیست همهٔ آدمای خوب رییس‌جمهور بشن حتما. همون‌قدر که مثلا یه آدم اجرایی احتمالا نمی‌تونه نظریه‌پرداز موفقی باشه، ایشون هم نمی‌تونه نفر اول اجرایی کشور باشه. بله، شاید بتونن نفر اول اجرایی کشوری باشن که صرفا شامل دوستان پایداری‌چی و گروه‌های خیلی معتقد به انقلاب اسلامی باشه، منتها مجموعهٔ اونچه از شخصیت ایشون طی این سال‌ها دیدم و شنیدم من رو متقاعد نمی‌کنه که ایشون برای جایگاه ریاست‌جمهوری ایران مناسب باشن.

من خودم حتی اگر آقای رییسی تو انتخابات نبودن رایم آقای زاکانی بود و فقط در حالتی حاضرم به آقای جلیلی رای بدم که یه دوگانه‌ای در حد همتی-جلیلی اتفاق بیفته.

نمیشه به هردوشون رأی بدیم؟ :/

(وی در یافتن اصلح تنبل می‌باشد)

من که امیدوارم بعد از مناظرهٔ سوم آقای جلیلی و زاکانی انصراف بدن تا بدین‌وسیله جمیع مشکلات و سردرگمی‌ها حل بشه :)

سلام

اگه به دعا هست که خب برای جلیلی هم میشه یه مدل دیگه دعا کرد تا رئیس جمهور باشه!

سلام. خب من از ۹۶ تا الان پیشرفت می‌بینم تو کنش سیاسی آقای رییسی و می‌تونم امیدوار باشم این پیشرفت ادامه داشته باشه. منتها تو منش آقای جلیلی در مورد نقطه ضعف اصلی ایشون، پیشرفت خاصی نمی‌بینم از ۹۲ تا الان که بخواد من رو امیدوار کنه بقیه‌ش ممکنه با دعا حل بشه. به دعای خالی و الکی که نیست. اون‌طوری باشه اصلا چرا آقای مهرعلیزاده نه؟ :)

مجددا سلام

ممنون که وقت میذارید و با حوصله جواب میدید...

در مورد اولی که توضیح دادید درست میفرمائید... اما بلاخره دفاع کردن از کسی که قطعا دشمن و مخالف داره تنش داره... و شما میدونید اگر در مقابل این تنش ها قرار بگیرید بدون سیر فرسایشی نخواهد بود و با این وجود نظرتون رو ابراز میکنید نشانه خوبی هست...

 

در مورد تعلل شخص خودم در انتخاب اصلح قطعا نمی تونید جای من باشید... و جسارتا حتی میخوام بگم بعید میدونم  مثل من در طی حدود 9 سال دائم دکتر جلیلی رو رصد کرده باشید...

 

طبیعی هست احتمال بدم برداشتی که من از ایشون دارم و تصویری که من از ایشون دارم خیلی واضح تر از تصویری باشه که شما از ایشون دارید...

 

در مورد شخصیت کاریزماتیک با تعریف شما هم نظرم اینه که اینطور نیست...

آقای رئیسی کاریزمایی بیشتر از آقای جلیلی ندارن فقط در حدود 6 سال عملکردشون و خوبی هاشون به خاطر نوع مسئولیتشون بیشتر در معرض دید عموم بوده...

بخش قابل توجهی از اقبال مردمی شون به همین خاطره...

 

من تلاشم رو میکنم که توی وبلاگ گام دوم مطالبی در مورد انتخاب اصلح بنویسم...

من چون میدونستم آقای جلیلی غالبا نامه هاشون رو میخونن سال 96 بهشون نامه نوشتم...

گفتم بگم بهتر از نگفتنه...

سال 96 نظرم این بوده که آقای رئیسی بیان بهتره... دلایل خودم رو داشتم... با وجود اینکه آقای جلیلی یکی از الگو های زندگیمه...

اینا رو توی نامه ام به آقای جلیلی گفتم... و از اینکه ورود نکرده بودن خیلی خوشحال شدم... (شایدم نامه ام رو نخونده باشن هااا... منظورم اینه که نظرم این بود سال 96 آقای رئیسی گزینه مناسب تری هستن)

الان سال 1400 توی خیلی از فضائل نمی تونم اقای رئیسی و آقای جلیلی رو مقایسه کنم و به نتیجه مشخصی برسم...

 

مثلا اگر آقای رئیسی اراده واقعی برای خدمت و تحقق عدالت دارن... آقای جلیلی هم کمتر از ایشون نیستن

اگر اقای رئیسی مقبولیتی بین خیلی از سیاسیون دارن... (البته الان طیفی از اصولگرا ها خیلی سنگ حمایت از زئیسی رو به سینه میزنن که فعلا میتونم بگم جوجه رو اخر پاییز میشمرن) آقای جلیلی هم همینطور هستن... و این رو با سند و فیلم از طیف های مختلف سیاسی و چهره های مشهور سیاسی اثبات میکنم

(البته هر دو تا بزرگواران مخالفان سر سخت و کینه توز توی همه طیف های سیاسی هم دارن که خب طبیعی هست)

در مورد قدرت بیان و این مسائل رسانه ای که همیشه با اصالت دادن به اینها مخالفم و میدونم چون عموم ناخودآگاه به این مسائل اصالت میدن خدا هم از همین موضع خیلی امتحانشون میکنه... به نظرم آقای رئیسی از بقیه کاندیدای انقلابی ضعیف تر عمل کردن... حداقل توی مناظره ها...

 

 

و خیلی از فضائل دیگه... تفاوت معناداری بین جلیلی و رئیسی پیدا نکردم...

اما فقط یه حسن خیلی بزرگ در آقای رئیسی پیدا کردم که با تمام دلایل دیگران برای اصلح بودن آقای رئیسی متفاوته...

و شاید دیگران حتی درکش نکنن...

اما دارم روش فکر میکنم... به جمع بندی و اطمینان برسم قطعا توی وبلاگ گام دوم بیان میکنم...


بعدا نوشت:

اینکه گفتید آقای جلیلی رو حتی مناسب معاون اولی هم نمیدونید و فقط در دوگانه همتی جلیلی به ایشون رای میدید باید بگم:

از نظر من دارید عجله میکنید و شناختتون از ایشون توامان با پیش فرض های ذهنی هست...

سلام. خواهش می‌کنم. ممنون از شما برای نظرات مفصلتون و وقتی که می‌ذارید.

خب حقیقتش حرف دیگه‌ای ندارم برای گفتن. تو تمام تعریف‌هایی که از آقای جلیلی شده و می‌شه، کسی نتونسته من رو قانع کنه ایشون جامعیت لازم برای ریاست‌جمهوری کشور پیچیده‌ای مثل ایران رو داره. ریاست‌جمهوری ایشون در ادامه به انتخاب فردی مشابه با آقای روحانی منجر خواهد شد، چون توانایی ایشون در قانع و همراه کردن مخاطب عام پایینه و اگر واقعا براشون مهم بود که سکان اجرایی کشور رو در دست بگیرن، بهتر بود طی این سال‌ها از ۹۲ تا الان، روی این ویژگی کار می‌کردن. همین که این کار رو انجام ندادن، نشون می‌ده درک درستی از فضای عمومی جامعه ندارن. مسئلهٔ بعدی اینه که مهم‌ترین امتیاز آقای جلیلی تا الان برنامه‌هاشون بوده که اونم باید دید اولا تا چه حد قابلیت اجرایی دارن و ثانیا برنامه چیزی نیست که با انتخاب آقای رییسی از دست بره. کما این که خود ایشون هم گفتن برنامه‌هاشون رو در اختیار نامزد پیروز قرار می‌دن و پس با انتخاب آقای رییسی ما از این جهت چیزی از دست نمی‌دیم، در صورتی که برای عکس این موضوع نمی‌شه این حرف رو زد. علاوه بر این‌ها، اون قاطعیت و بی‌تعارف بودن آقای رییسی تو برخورد با اختلال‌گران اقتصادی رو من تو شخصیت آقای جلیلی نمی‌بینم. یعنی از جهت تئوری ممکنه معتقد باشن، اما در عمل بیش از حد متواضعانه و مصلحت‌اندیشانه برخورد می‌کنن. ایشون تو همون سال ۹۲ هم تو مناظرات نتونستن مردم رو قانع کنن که عملکردشون تو مذاکرات درست بوده و در مقابل زبان تند آقای ولایتی و روحانی صرفا تحلیل ارائه می‌دادن. با زبانی که مناسب یه بحث عادی آکادمیکه نه مناظرهٔ انتخاباتی. به عبارتی ایشون «لسان قوم» ایرانی رو بلد نیستن، گرچه حرف‌های خوبی برای گفتن دارن.

عملکرد آقای رییسی در مناظرات رو بنده هم تایید نمی‌کنم (البته من مناظرات رو کامل نمی‌بینم، بیش‌تر اخبارشون رو دنبال می‌کنم) و به نظرم با همون رعایت ادب و متانت خیلی حرف‌ها می‌شد زد. ولی از این جهت، برتری‌ای هم برای آقای جلیلی قائل نیستم.

جامعیت آقای جلیلی با تحقیق بیشتر خودتون بدست میاد... اثبات یا ردش...

مثلا در مورد همین بحث مبارزه با فساد شما میدونستید پیگیری فساد 3000 میلیاردی با شخص دکتر جلیلی بوده... تا برگردوندن اون پول به بیت المال و بقیه ماجرا؟

در مورد معوقات بانکی افراد خاص از پیگیری های ایشون چی میدونید؟

از پیگیری ها و موفقیت های ایشون در مورد برخی خصوصی سازی هایی که رسما تاراج بیت المال بوده خبری دارید؟

وانگهی توی این مسائل ید قانونی ایشون چقدر بوده؟...

اتفاقا دست گذاشتید روی مسئله ای که ایشون خیلی کارنامه دارن... و وقتی نمیدونید خب نشون میده تحقیق درخوری نداشتید چون بعضی از اینها توی همین برنامه های تبلیغاتی گفته شده...

 

من اینها رو نمیگم که بگم جلیلی اصلحه...

من هیچ جدایی ای بین جلیلی و رئیسی نمی بینم و جلیلی رو خیلی آزادمرد تر از این میدونم که اگر ذره ای تشخیص بده ادامه بودنش به ضرر جبهه انقلابه توی این صحنه بمونه...

شک نکنید...

و این بخش بحث داره آزارم میده که جو بحث داره به این سمت میره که تقویت جلیلی اثبات ضعف رئیسی یا بالعکس بشه...

 

در مورد مناظرات و ضعیف عمل کردن آقای رئیسی من اصلا برای ایشون ناراحت نیستم... و معتقدم مردم باید هشیار بشن که هر کی خوشگل تر بلده تخریب کنه عزیزتر نشه...

 

اگر مردم بعد از دیدن بیش از 6 سال خوبی های آقای رئیسی با دو تا حرف های پریشان و پلشت همتی و مهرعلیزاده نسبت به رئیسی بدبین بشن مستحق عقوبت خوبی نخواهند بود...

 

من ان شاالله در وبلاگ خودم در مورد اصلح خواهم نوشت...

اماحرف آخرم اینه جلیلی و رئیسی دو یار هستن و دو بازو برای اسلام...

در کار گلاب و گل حکم ازلی این بود

آن شاهد بازاری، وین پرده نشین باشد

ببینید عرض من این نیست که ایشون ضدفساد نیستن، ولی شما نگاه کنید به فعالیت‌های ایشون طی هشت سال دولت آقای روحانی. فعالیت‌هایی عمیق، دقیق، کاربردی و مجدانه. منتها ناتوان در انتقادات جدی، اصولی و اقناع‌ساز. ایشون طی این سال‌ها بیش از حد تو انتقاد از دولت نرمش نشون دادن. همون‌طور که مثلا بعضی دیگه از منتقدین زیادی تندی نشون دادن. ایشون اگر توانایی قانع‌سازی جامعه رو داشتن، تا الان باید به طور قطعی به عنوان گزینهٔ مقابل و کارآمد اصلاح وضع موجود مطرح می‌شدن و با اقبالی که به سمتشون می‌رفت، اصولا آقای رییسی ورود نمی‌کردن به انتخابات و به اصلاحاتشون در قوهٔ قضاییه ادامه می‌دادن، ولی می‌بینیم که این طور نشد. آقای جلیلی برای مخاطب عام ایرانی و متوسط جامعهٔ ایرانی، رییس‌جمهور مناسبی نیستن. از طرفی چون جسارت آقای احمدی‌نژاد رو هم ندارن، خیلی محتمله حتی اگر هم رییس‌جمهور بشن، تک‌دوره‌ای باشن. بله، من اگر ایده‌آل‌های شخص خودم رو در نظر بگیرم، ایشون رو فرد مناسبی می‌دونم، اما عرض کردم، من تلاش می‌کنم با نگاه متوسط جامعهٔ ایرانی به موضوع نگاه کنم. حضور آقای جلیلی، به‌شدت باعث دوقطبی شدن جامعه خواهد شد، مخصوصا که بعضی از طرفدارای پر و پاقرص و درجه‌یک ایشون از همین الان دوقطبی‌سازی رو شروع کردن. نتیجه چیزی جز سرخوردگی بیش‌تر مردم نیست. تقوا و برنامه داشتن رییس‌جمهور یه بخشی از ماجراست فقط. اصل کار همراهی عامهٔ مردمه که به نظر من در دولت ایشون محقق نمی‌شه.

ببینید این که از یک طیف هستن، خب بله. الان برای من آقای رییسی، جلیلی و زاکانی از یه طیفن. ولی به هرحال باید یک نفر رو انتخاب کرد دیگه.

ببخشید اینقدر بدون روتوش مینویسم

 

من آدمی نیستم که این مسائل رو نفهمم (اقناع سازی مردم و...)

تصورتون از دکتر جلیلی درست نیست و خیلی از مسائل رو نمیدونید...

ان شا الله به یکی دو موردش توی وبلاگم اشاره میکنم

 

فقط اجالتا بدونید یه وقتایی خیلی راحت میتونستن برن توی مجامع دانشگاهی و عملکرد اصلی دولت رو (برجام) با قوت نقد کنن اما درگیر مسائلی مهمتر بودن...

مثلا دولت در یک زمینه ای طرحی از ایشون گرفته بودن و اگر توی اون روزها ایشون حرفی بر علیه سیاست های دولت میزد دولت اون طرح رو اجرا نمیکرد و با اجرا نکردن اون طرح فقط مردم قربانی میشدن...

این دولت بحران های خیییلی بزرگی از سر گذروند که اگر از سر نمیگذشت و ما نفهمیدیم چطور از سر گذشت اوضاع فعلی ما خیلی اسفناک تر از این حرفها بود و هیچ بعید نبود تا الان براندازی اتفاق افتاده بود....

و ما امروز در کمال امنیت داریم بحث میکنیم چون امثال دکتر جلیلی وظیفه شون رو در بزنگاهها درست تشخیص دادن و اهم رو از مهم تشخیص دادن...

اختیار دارید، من امیدوارم خدای‌نکرده ناخواسته جسارتی اتفاق نیفتاده باشه. منظور من این نبود و نیست که شما متوجه اهمیت اقناع‌سازی مخاطب نیستید و ذره‌ای هم در اخلاص و تقوای آقای جلیلی شک ندارم. فقط عرضم اینه با توجه به مجموعهٔ شرایط و اتفاقاتی که افتاده، همین معذوریت‌هایی که شما فرمودید و یک‌سری ویژگی‌های شخصیتی ایشون، ایشون فردی نیستن که برای دادن آزمون در حوزهٔ نفر اول اجرایی کشور برای جامعه جا افتاده باشن. و هیچ شکی نیست که فعالیت‌هایی به همون اهمیت یا حتی با اهمیت بیش‌تر رو قبلا انجام دادن یا بعد از این می‌تونن انجام بدن.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی