عاقا من نه تلگرام میخوام، نه اینستاگرام، نه توییتر، نه کار علمی و تحقیقاتی دارم و نه اصولا وصل بودن اینترنت نیاز مبرممه، منتها امشب میخواستم پست وبلاگ بذارم و لازم بود یه چیزی رو تو گوگل پیدا کنم واسه نوشتنش و گوگل نداشتم (و ندارم).
من چه توصیفی داشته باشم دربارهٔ مملکتی که این دولت ساخته، که توش پست وبلاگ هم نمیشه گذاشت؟
چی بگم که فحش نباشه؟
بابا ما این جا زیاد تمرین آداپته شدن کرده بدن مون.
بریم اونجام سریع آداپت میشیم. نترس.
بذار حداقل بریم یه جا خوش باشیم. جنوبیش کن خواهر، جنوبیش کن
منم یه زمانی همه چیز رو سیاسی میدیدم تا اینکه یه بنده خدایی بهم گفت بد نیست از این فضا فاصله بگیری:)
چه زیبا مسائل و مشکلات ساختاری و بنیادی رو به مسائل و مشکلات فردی و دولتی تقلیل میدید. اگه به گوینده تکبیر بگن مکبر، به شما هم باید گفت مقلل!!!
و جهت روشن شدن اذهان عرض کنم که
امر به معروف و نهی از منکر
یک حرکت فردی نیست.
فرسنگها هم با تقلیلش به «پیامک کشف حجاب در خودرو» فاصله داره. مقلل اینان! ماها اداشونم نمیتونیم دربیاریم.
دولت هم قوهٔ اجرایی مملکته با اختیارات و امکانات خیلی خیلی وسیع و انتخاب همین مردم. بقال سر خیابون ما نیست که چیزی بهش ربط نداشته باشه و پفک و ماست بفروشه یه گوشه واسه خودش.
یکی از اقوام پیشنهاد کرد که «بسیج محافظان برقراری اینترنت» تشکیل بدم! بله! ماموریت بگیرم که برای جلوگیری از قطع اینترنت (و تنها به همین دلیل - نه آن دلیلهای آرمانی برخی) جلوی هر فردی که قصد گستاخی علیه اربابان رو داره، بگیرم و در نطفه خفهشون کنم. بیراهه نمیگفت و کمکم دارم به این نتیجه میرسم :|
از اذهان کهنهاندیش بعید نیست که به تدریج شبکه داخلی رو برقرار کنن و شعبه جدید کره شمالی داشته باشیم اینجا. به هر حال چارهای نیست! ناسزا هم چیزی رو علاج نمیکنه. مگر آن که بمب هیدروژنی بر بنیاد نوع بشر عنایت بشه :|
ای بر ***** **** ****** *** ** ** **** ******* ** ***
بخش هایی از این کامنت که با ستاره مشخص شده توسط نویسنده پنهان شده است
اگه اختیارات و امکانات دولت رو وسیع میدونید، اختیارات و امکانات کعبه معظم آمالتون رو چقدر تخمین میزنید و متناسب با این امکانات و اختیارات چقدر ایشون رو مسئول و مقصر میدونید؟! بالاخره همین فرد کنونی هم از زیر نظارت شورای نگهبان همون فرد بلندمرتبه شما گذشته و اکثر اقداماتش هم با تایید همون فرد انجام شده.
حداقل میدونیم بعد ۷۰سال به یه نقطه مشخص و قابل اتکا میرسیم. اگه ۷۰سال پیش هم آدما خودخواهی و کوتهنظریشون رو کنار میذاشتند الان شاهد چنین وضع اسفناکی نبودیم.
نکته اینجاست که بعد از کره جنوبی شدن شما همین آدم با همین ایدهآلها نیستید. همونطور که اگه در یه حکومت اسلامی تمامیتخواه متولد نمیشدید همین ایدهآلها رو نداشتید.
مسئله اینه که در همه دولتها افراد مشخصشدهای مسئولیت گرفتن. حالا اگه جناح خودشون بالا باشه، مسئولیت اونا تو چشمتر هستش و اگه نباشن هم بالاخره مسئولیت بخشی رو به عهده میگیرن. هر جناح افراد خودش رو داره ولی در مجموع، اغلب وابسته (مالی و سیاسی) و پایبند (نه به آرمانها بلکه به منافع مشترک) به کلیت سیستم جاری هستن. پس من نمیام فقط به دولت ایراد بگیرم بلکه سیستم فکری غالب بر کشور رو مقصر میدونم. البته این تحلیل من هستش. و خُب طبیعتاً دولت در مورد بنزین و بسیاری موارد دیگه افتضاح بار آورده.
در مورد شبکه داخلی اندکی اطلاعات دارم و میدونم مطرح شدن ایدهاش بر میگرده به دولت احمدینژاد امّآ پشتیبان و طراح اصلی ایده مربوط به سازمان دیگهای (سهامداران شبهخصوصی شرکتهای ارتباطی و مخابراتی) میشه. کلید قطع و وصلش هم فقط در اختیار دولت نیست و فشار اصلی و تصمیمگیری از جای دیگهای میاد (مستند شده برام). همونطور که میبینید اربابان نماز جمعه و برخی سازمانهای جدا از دولت؛ بزرگترین حامیان اینترنت ملّی هستن.
راجع به آزادی و فضای باز، حق با شماست. دولت هرچند در برخی از موارد اختیار واقعی نداره ولی جاهایی که اختیار داره، هر گاه به ضررش بوده فضا رو بستهتر کرده. و اینکه وقتی میدونسته قدرتی نداره، بیانصافی کرده که وعده داده.
ستاره ۹۸ مربع رو بزن
یه گیگ همراه اول هدیه میده
تلگرام و گوگل هم وصل میشه
ایرانسل ولی هنوز فیلتره
منم INTJ ام :دی
ادبیات بحثتم دوست دارم
چه جالب!
منم INTJ هستم و دقیقا همینجوری توی فکرم معمولا درباره مسائل تحلیل میکنم!
گفتم آشناسا ... :)
مقصدو جنوبیش کن، همسفر شیم :))