تلاجن

تو را من چشم در راهم...

تهوع۲

سه شنبه, ۱۴ آبان ۱۳۹۸، ۰۵:۱۹ ب.ظ
نویسنده : مهتاب
آقای فتوره‌چی یه اصطلاح معروف داره تو توییت‌هاش با عنوان «ضرورت خوانش فروید در کنار مارکس» جهت تحلیل اوضاع اجتماعی_فرهنگی مملکت.
و من تا وقتی تو محیط واقعی کار قرار نگرفته بودم فکر نمی‌کردم ماجرا انقدر عریان و انقدر چندشناک در جریان باشه...


پ.ن: منظورم از چندشناک، عمق فساد نیست؛ شدت بلاهت‌آمیز، بچه‌گانه و ابتدایی بودن عقده‌هاست...

واسم سوال شد که شباهت اوضاع مملکت به فروید و مارکس چیه ؟!

منظورش بی‌عدالتیه در کنار فسادهای اخلاقی.
بذارید اصل مطلب رو براتون بنویسم:
📝 20 نکته درباره «بحران جنسی»

🔹1- اگر «بحران جنسی» را به داده‌های سیاسی/اقتصادی و فرهنگی جامعه ایران اضافه نکنیم، «تحلیل وضع موجود» ناممکن ا‌ست. به این معنا، ما در کنار «مارکس»، به «فروید» نیز به شدت نیاز داریم.

🔴 2-برخی از رفتارهای جمعی جامعه ایرانی را نمی‌توان تنها بر اساس گزاره‌های سیاسی/اقتصادی و فرهنگی توضیح داد. از همین رو لازم است آنجا که «جامعه شناسی» از توضیح یک پدیده در می‌ماند، به سراغ «روانکاوی» رفت.

🔹3- جامعه‌ای که از «بحران جنسی» رنج می‌برد، قطعا از «بحران سیاسی-اقتصادی-اخلاقی» نیز رنج می‌برد.

🔴 4- انگیزه بسیاری از «فسادهای اقتصادی» ناشی از«بحران جنسی»ست. به عبارت دیگر، اگر میل جنسی به شکل سازمانیافته سرکوب نشده بود، شاید ما شاهد این حجم از «فساد اقتصادی» برای داشتن زندگی «لاکچری» نبودیم.

🔹5- ولع بیمارگونه به«لاکچری» بیش از هر چیز حکایت از«بحران جنسی» جامعه دارد. در هیچ کجای جهان برای داشتن «رابطه جنسی» نیازی به اینهمه طلا و ویلا و ماشین شاسی بلند و برند نیست.

🔴 6- فردی که برای جذب جنس مخالف،لابی می‌کند تا«وام میلیاردی»بگیرد و با آن «مازراتی» بخرد را نمی‌توان تنها با «اقتصاد سیاسی» توضیح داد.

🔹7- فردی که برای به چشم فلان هنرپیشه سینما آمدن،از منابع ملی و صندوق های عمومی اختلاس می‌کند تا «تهیه کننده سینما»شود را نمی‌توان تنها با داده‌های «اقتصادسیاسی» درک کرد. به عبارت دیگر،کسی که میلیاردها تومان از اموال عمومی را غارت می‌کند و به عرصه سینما می‌برد که در نهایت چهارتا هنرپیشه سینما را با اسم کوچک صدا کند، تنها با رجوع به آراء «فروید» قابل تحلیل است.

🔴 8-ستایش ضمنی بخش‌هایی از جامعه از مفسدان اقتصادی را باید در پرتو «بحران جنسی» تحلیل کرد.

🔹9-تغییر الگوهای نسل جوان نیز تابعی از «بحران جنسی»ست. ما با نسلی مواجه‌ایم که هر روز صبح با رویای «دن بیلزریان» بودن از خواب بر می‌خیزد، نه «چه گوآرا»شدن. 

🔴 10-تبدیل شدن «مازراتی» به «هدف زندگی»، تنها در جامعه‌ای رخ می‌دهد که با «کمتر از مازراتی» نیازها و غرایز جنسی و عاطفی قابل برآورده شدن نیست.

🔹11-جداسازی همه‌جانبه وسرکوب سازمان یافته میل، زنان رابه «ابژه جنسی»مردان تبدیل کرده و متاسفانه بسیاری از زنان این موقعیت«کالابودگی»را پذیرفته‌اند. بخش وسیعی از آنها به میانجی این سرکوب سازمان یافته، تجربه جنسی را نه در مقام یک «نیاز بدیهی» بلکه به شکل نوعی «باخت» و «خسران» تصور می‌کنند که در ازای آن حتما باید چیزی بیش از آن تجربه را به دست آورند: پول، تصاحب عاطفی طرف رابطه، تضمین ازدواج و ...

🔴 12- جداسازی همه‌جانبه وسرکوب سازمان یافته میل، بخش وسیعی از مردان را به «ریاضت‌کشان و بیماران جنسی»ای تبدیل کرده که در آنِ واحد هم از زنان متنفرند و هم شیفته. «زن ستیزی»، «تعرضات کلامی و فیزیکی»، ولع عجیب برای «بیشتر داشتن» و بیشتر دیده شدن به هر قیمت و در عین حال تقدیس های اغراق شده و گل درشت و ... را باید در پرتوی این سرکوب و البته آن «امتناع» تفسیر کرد.

🔹13- جداسازی همه‌جانبه وسرکوب سازمان یافته میل، برای عرصه‌های به شدت محدود اجتماع عمومی(رخدادهای فرهنگی-هنری، فستیوال ها و جشنواره ها و آیین ها و ...) کارکردی ثانویه پدید آورده است. 

🔴 14- دارا بودن بالاترین سرانه جستجوی محتوای پورنوگرافیک در ایران، همه چیز را درباره جداسازی همه‌جانبه وسرکوب سازمان یافته میل توضیح می‌دهد.

🔹15- در جامعه‌ای که بخش زیادی از زنان خود را «کالا» می‌بینند و بخش وسیعی از مردان خود را «خریدار»، «تجربه جنسی» به یک «تجارت طبقاتی» تبدیل می‌شود. تجارتی که نیروی محرکه و موجده و مولده آن «جداسازی جنسیتی» و سرکوب سازمانیافته میل است.

 🔴 16- ما در کنار «حاشیه‌نشینان اقتصادی» با پدیده «حاشیه‌نشینان جنسی» نیز در جامعه رو به رو هستیم.

🔹17- حجم «دریده گویی» و«گفتار پورنوگرافیک» نشانه «ریاضت جنسی»ست؛ بدین معنا آنها که زیاد درباره «سکس» حرف می‌زنند، کمترین تجربه را در این زمینه دارند.

 🔴 18-«بحران جنسی»همان نقطه‌ایست که اصولگرا واصلاح طلب مشترکا بر سرش سکوت می‌کنند و اولی آن را به «بی بندوباری»و دومی به «آسیب اجتماعی»تقلیل می‌دهد.

🔹19- فقط به میانجی فروید است که ما می‌دانیم آنها که به شکلی اغراق شده «منزه»و«مبادی آداب» جلوه می‌کنند،حادترین تخیلات جنسی را در سر می‌پرورانند.

🔴 20-هر «تحلیلگر» یا «کنشگری» که درباره «بحران جنسی» سکوت می‌کند، باید درباره همه چیز سکوت کند.

نادر فتوره‌چی 
@maktubat

+ بازنشر به معنی تایید همهٔ محتوای متن نیست✋

ممنون که مطالبشون رو برای مطالعه در اختیار اینجانب گذاشتید

جالب بود

 

فقط این چند تا جمله رو درست متوجه نشدم یا شاید نیاز به اثبات دارن:

 

ولع بیمارگونه به«لاکچری» بیش از هر چیز حکایت از«بحران جنسی» جامعه دارد.

 

تبدیل شدن «مازراتی» به «هدف زندگی»، تنها در جامعه‌ای رخ می‌دهد که با «کمتر از مازراتی» نیازها و غرایز جنسی و عاطفی قابل برآورده شدن نیست.

 

ما در کنار «حاشیه‌نشینان اقتصادی» با پدیده «حاشیه‌نشینان جنسی» نیز در جامعه رو به رو هستیم.

 

آنها که به شکلی اغراق شده «منزه»و«مبادی آداب» جلوه می‌کنند،حادترین تخیلات جنسی را در سر می‌پرورانند.

تو همین کانال مکتوبات، این مطلب تو نقد مطلب آقای فتوره‌چی گذاشته شده. شاید خوندنش مفید باشه:
📝سیلویو برلوسکونی ایرانی نبود

🔸اخیرا حرف‌هایی در کانال مکتوبات از قلم نادر فتوره‌چی دربارهٔ بحران جنسی منتشر شد که روایتی بالاشهری و کلاسه شده از بحران جنسی به حساب می‌آید و در بهترین حالت می‌تواند «خطای تعمیم» نامگذاری شود.‌ فتوره‌چی چون با تهیه کننده شهرزاد و رابطه‌اش با فساد فرهنگیان درافتاده و سعی کرده علیه‌شان کمپین راه بیاندازد حالا همه چیز را از پنجره همین مورد می‌بیند و همه چیز را به آن ربط می‌دهد. ادعاهای درهمی که درباره بحران جنسی منتشر کرده هم مستثنی نیست. 

🔸حرفی که فتوره‌چی سعی می‌کند به صورت پیشفرض به مخاطبش بقبولاند این است که چون میل جنسی، به شکل سازمان یافته، در ایران سرکوب شده پس فساد اقتصادی رخ می‌دهد! این حرف آنقدر خنده‌دار است که همه فسادهای اقتصادی از آمریکای جنوبی با آن وضع افتضاح جنسی تا اروپا و تا شرق آسیا را که هیچ کدام سرکوب جنسی (به تعبیر امثال فتوره‌چی) ندارند را زیر سوال می‌برد، اما برلوسکونی و استراوس کان ایرانی نبوده‌اند، پارک گئون هم در ایران زندگی نمی‌کند!

🔸زندگی لاکچری که فتوره‌چی بابت آن حرص می‌خورد تقلید از زندگی مرفه غربی است، همه الگوهای زندگی اشرافی یا عیش جنسی از غرب می‌آیند، غربی‌ها چه چیزشان سرکوب شده که اینقدر دنبال لاکچری یا حرمسراهای جدید هستند؟ آنها که «جداسازی همه‌جانبه و سرکوب سازمان‌یافته» ندارند چرا اسیر سرمایه‌داری (شکل عریان و قانونی فساد) هستند؟ این جنس یاوه‌گویی که می‌تواند فساد اقتصادی را هم به قانون حجاب ربط بدهد بیشتر به درد عربده‌کشان توییتری می‌خورد. 

🔸حرص خوردن فتوره‌چی شبیه بالاشهری‌هایی است که پولداری و اصالت را سهم خود می‌دانند و از دیدن تازه به دوران رسیده‌هایی که ازشان سبقت می‌گیرند عصبانی می‌شوند، احکام کلی‌اش درباره وضعیت جنسی ایران هم ناشی از تجاهل بالاشهری است، که گویی نه از میزان روابط آزاد در قشر جوان خبر دارد، نه از بازار زیرزمینی سکس، نه از حجم سفرهای امارات و ترکیه و تایلند، فقط چون با نظام دینی و قوانین اسلامی مشکل دارد پس همه بدی‌ها را به همین مربوط می‌کند.

🔸در سال‌های اخیر علاقه زیادی به ارتباط بحران‌های اجتماعی به امر جنسی مشاهده شده که بخش بزرگی از آن‌ها یاوه‌گویی و سر هم بندی است و چیزی بیش از جذاب‌سازی ژورنالیستی در پس آنها نهفته نیست. مثلا گفتار پورنوگرافیک و مراجعه به پورن اگر اثر سرکوب جنسی است چرا خود غرب تا این حد به آن آلوده شده؟ فیاض‌بازی را باید کنار گذاشت! اصلی‌ترین صورت بحران جنسی در امر سیاسی و اجتماعی طلب عریانی و بیرون ریختن هرزگی‌های موجود است، نه چیز دیگر. 

مجید دارابی
@maktubat

+ این مطالب مال یه سال و نیم پیشه تقریبا. جدید نیست.

بقول ایشون اینجور تزها به درد همون تویتری ها میخوره :)))

مسلما صد‌در‌صد با ایشون موافق نیستم ولی از بعضی جهات، پر بیراه هم نیست.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی