تلاجن

تو را من چشم در راهم...

دلتنگی‌ای که تو را نکشد، دلتنگ‌ترت می‌کند

پنجشنبه, ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۰۷:۲۷ ب.ظ
نویسنده : مهتاب

سال پیش‌دانشگاهی بود. آن اواخر. در تندترین شیب نمودار استرس مربوط به کنکور. چند هفته‌ای را محض عوض شدن حال و هوا، با چند نفر از بچه‌ها می‌رفتیم کتاب‌خانه. سرمان توی کتاب‌ها بود و حواسمان حسابی جمع تست‌ها و نکته‌ها و...

توی آن شلوغی یادم هست یکی از بچه‌ها، باز هم احتمالا محض عوض شدن حال و هوا، درآمد که: «بچه‌ها! نُهِ نُهِ نود‌ونه، هرجایی بودید، هر وضعیتی بود، اگه ازدواج کرده بودید، اگه بچه داشتید، با همسر و بچه‌هاتون، هر طوری بود جمع شیم دبیرستان دوباره همو ببینیم.» و همه هم از این اداهای «وای چه باحال!» و «حتما!» و «چه پیشنهاد خوبی» درآوردیم.

کنکور که دادیم و نتایج آمد، دانشگاه‌ها که شروع شد، چند باری سعی کردم بعضی از بچه‌های همان گروه را جمع کنم دور هم و‌ به جز یک بار نشد. البته بعدتر شنیدم اکیپ‌های دیگری از بچه‌ها شکل گرفته و گروه تلگرامی دارند و... که دیگر رغبت نکردم بروم سمتش. ولی آن تاریخ، آن پیشنهاد هول‌هولکی گذرا و شاید اصلا محض مسخره‌بازی، توی ذهنم ماند و حتی گاهی فکر می‌کنم نُهِ آذر نود‌ونه بروم دم دروازه دبیرستان قدیمی‌ام و خودم را مسخره نیامدن بقیه کنم.

الغرض این که آدم فوق احساساتی دلتنگی پشت این کلمات زندگی می‌کند که چنین پیشنهاد آشفتهٔ مبهمی را هم برای دیدن کسانی که یک زمانی می‌شناخته فراموش نکرده، آن وقت زندگی توقع دارد یک آدم‌هایی را فراموش کنم که...

این راهش نیست روزگار عزیز... این راهش نیست...

چه کار باحالی. خدارو چه دیدی شاید اونا هم اومدن :)
فقط اگه حالم خیلی خیلی خوب بود می‌رم. انرژی زیادی می‌خواد بعد هفت هشت سال آدمایی رو ببینی که همون موقع هم حرف مشترک زیادی با هم نداشتید :)
امان از این روزگار پر آشوب... امان

اما خب، از دست دادن بعضی‌ها مسلما نویدبخش روزها و احوال بهتری هست اگر حواسمان را بیشتر جمع کنیم البته.
ان‌شالله که همین‌طور باشه :)
نُه ِ نُهِ نود و نُه رو به کسانی که امید دیدن شون رو دارید یاد آوری کنید ...
انسان ها نیاز دارن هم به ابراز ِ دل تنگی کردن به افرادی که دل تنگ شون اند و هم به مخاطب ِ جمله ی " دلم تنگت شده " قرار گرفتن ...

یادآوری این مورد اثرات بدی روی شخصیت شما نداره :)

عرض کنم که
کاش به همین راحتی بود :)
فقط در صورتی سخت ِ سختِ سخته که هتک حرمتی شده باشه از دوستی و رفاقت.
و الا باقی ِ سختیش به کنار گذاشتن غروره ! که البته سختیِ سختیَم هست. من چند ماه پیش امتحانش کردم. بعد مدت ها قطع رابطه با یکی از دوست هام، به هم برگشتیم با این که هر دو نفرمون روحیه ی غرور رو داشتیم و حالا این هفته عروسیش دعوتم :)))

اینه هاش :
http://asimeh.blog.ir/post/98
البته یکی از صمیمی ترین دوستانم بود و این چند ماه، قدر چند سال اثر بد داشت.


خب نه....سختیش یه مدل دیگست :)
یا دنیا...غرّی غیری

+ احتمالا دیگه دوست نخواهید داشت با آدم هایی که به اجبار و نه انتخاب، چند صباحی را با هم در یک کلاس گذراندید ملاقات کنید.

خب راستش، من با اغلب آدمای دور و برم از سر وظیفه ملاقات می‌کنم:) نه که اصلا علاقه‌ای نباشه، ولی اون علاقه هم به خاطر وظیفست:) به وظیفم علاقه دارم و به خاطر اون به آدم‌ها هم علاقه‌مند می‌شم.
اگر وظیفه‌ای در کار نبود، تعداد کسایی که بخوام باز هم ببینمشون بسیار کم می‌شد.
دیدن اون هم‌کلاسی‌ها هم احتمالا اگر اتفاق بیفته، در شرایطیه که خودم رو به هر دلیلی قانع کنم که باید برم و کار درست اینه.
تیتر عالی بود :))))
خدا رو شکر
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی